Βρίσκεστε εδώ : Αρχική » Η εταιρεία » Προφίλ

Προφίλ

Η TΕRRA VERDE ιδρύθηκε ως μια εταιρεία πρότυπο στον τομέα ανάδειξης και κατασκευής έργων από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών – με το κλειδί στο χέρι (turnkey) για επενδυτικά σχέδια φωτοβολταϊκών πάρκων ή/και μονάδων σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Με τη ραγδαία ανάπτυξη και τη διαρκή διεύρυνση του πελατολογίου η εταιρεία προχώρησε στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της και των συνεργασιών της, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και στη στελέχωση των γραφείων της με άρτια καταρτισμένο και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, το οποίο φροντίζει να εκπαιδεύει διαρκώς.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας εστιάζονται σε όλο το φάσμα του κύκλου ζωής ενός  έργου  από τον αρχικό σχεδιασμό του, τον εντοπισμό της κατάλληλης θέσης, τη μελέτη εφαρμογής, την αδειοδότηση, την επιλογή και προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού με βάση τις ανάγκες του πελάτη και του έργου, την εγκατάσταση, τη σύνδεση με το δίκτυο, τη διαχείριση και καλή λειτουργία του έργου καθώς και τη συντήρησή του, τηρώντας πάντα αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία.

Στην TERRA VERDE απασχολούνται μηχανικοί και οικονομολόγοι, διαθέτει οργανωμένο λογιστήριο και δίκτυο πωλήσεων ενώ ο τομέας των εγκαταστάσεων αποτελείται από έμπειρα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία.

Παράλληλα η TERRA VERDE προσβλέποντας στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών έχει δημιουργήσει και εξελίσσει διαρκώς δίκτυο συνεργατών σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας διατηρώντας αντένες στο Βόλο, στην Ξάνθη, στα Ιωάννινα, την Ορεστιάδα.

Η TERRA VERDE συνεργάζεται με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρείες στον τομέα κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ παρέχοντας στους πελάτες της πληθώρα επιλογών, ενώ παράλληλα διατηρεί εσωτερικό σύστημα αξιολόγησης προμηθευτών, εγγυόμενη  πάντα τη σχέση ποιότητας – τιμής υλικών, και την άμεση παράδοση αυτών στον πελάτη.

Φιλοσοφία των ανθρώπων της TERRA VERDE είναι η πλήρης αντιστοίχιση λόγων και έργων προσβλέποντας στη διαχρονική ικανοποίηση του πελάτη.

ΣΚΕΨΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΡΑΞΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ